« HERŞEY VAR BU DÜNYADA…. | Main | YAŞAMIN ANLAMI »

January 02, 2005

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Biolog

Hacı önceliklikle Allah'tan korkmayıp onunla telepati yaptığın için cesaretinden dolayı seni kutluyorum, İnananların hepsi o sevdikleri Allah'la telepati yapma fırsatı bulsalar bile bunu reddederek korkularından kaçacak delik arıyacaklarından eminim...Çünki Allah hepsini az veya çok yakmak için zamanın gelmesini bekliyor. Kendisini yakacak birşeye ise aşkla bağlanmak ne kadar insanca tartışılır.
Allah'ı çok güzel anlatmışın üstadım...
Allah'ın sevgisi üzerine olsun...

tahsin

Bence yanıt, bilimsel değil, çünkü teleolojik. Yani Heisenberg'in belirsizlik ilkesinin nedenini bir amaca dayandırıyor ( belirlilik zevksiz, belirsizlik ise zevkli olduğu amacına). Oysa yanıt Allah’tan olsa idi, bilimsel nitelikte olurdu. Değil belirsizlik ilkesini, Kendisini bile bilimsel açıklama ile ortaya koyardı. Çünkü gerçek bilimsel olarak açıklanabilir olmalıdır; ister Allah olsun, ister başka bir şey olsun. İletişimde bir yanlışlık olmalı. “Bizim telepati üstadı KAZ nerdeyse kendinden geçiyordu. Aslında Allah’la ben değil de, o konuşmuştu..” Doğrudan iletişimde bulunsa idin belki doğru yanıtı alabilirdin.

cilt kremleri

Zaten ben de nedenini sormadım.. Bizim telepati üstadı KAZ nerdeyse kendinden geçiyordu. Aslında Allah’la ben değil de, o konuşmuştu..

esma

BEN DE KONUŞMAK İSTİYORUM ALLAHLA.DERTLERİMDEN KURTULMAK İÇİN.NASIL YAPICAM.

çan

hacım severek takip ediyorum gözünü sewiim devam ettir muhabbetleri merakta bırakma =)) ayrıca allahın sevgilisine öhöm sekreterine yazılma tehlikeli sularda dolaşıosn =))

herşeyyalan

Hacı'yı ilk olarak cesaretinden ardından da insanlığın binlerce yıllık kronik hastalığı olan dinlere karşı verdiği mücadeleden dolayı kutluyorum. Doğru yol ancak ve ancak akıl ile bulunur, insanlar içinde bulundukları dogmatik uykudan uyanmayıp, yıllar önce yazılmış ilkel masal kitapları ile hayatı anlamaya çalıştıkları sürece dünyada barış ve huzurun egemen olmasının yolu yoktur.

tamer

hacıyı yürekliliğinden ötürü tebrik ediyorum.. siz yüreksizlere gelince kaldırmadığınız sürece gerçeklik ve olasılık perdesini içinizden bir kul gibi yaşayıp kul gibi ölmeye mahkum kalacaksınız.Sizi bilmem ama aklımın süzgeciyle yoğrulurken hiiç köle gibi yaşama ihtiyacı duymuyorum...Yaşasın siz bağımlıların karşısında varlık gösterebilenlere,yaşasın marx yaşasın darvin yaşasın özgür iradeyi sırtlayan hür düşünce gücü...

sanem

bencee sen biraz temiz hava alda beynine oksijen gitsinn sen bu dünyadanmısın yaa yada yaşadığıın farkındamısın ..hiç san.ıyorumm etrafındaki muhteşem güzellilerin farkında olsaydınn onların tadını çıkarır ,ve en azından o inanmadığın allahın seni dünyaya insan olarak gönderdiği için şükrederdin.çünküü bunu haketmiyosunn

ennnnnndydufreyne

HACI FORMLARDA HEM MÜSLÜMANLARIN ATEİSTLERİN DÜŞÜNCESİNE SAYGI DUYMASINI BEKLİYORSUN HEMDE YAZILARINDA İSLAM VE DİNİ İNANÇLARA KÜFÜR EDİYORSUN.DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN OLSA BARİ.BANA BAK KENDİNİ ÇOK BİLMİŞ SEN SADECE ZANNA İNANIRSIN.AKLINA İSLAMİ KONULARDA GELEN ZANLARA İNANACAK KADAR ZAVALLISIN.İNSAN BİR KERE ZANNA İNANDIMI KENDİNİ KAPTIRDIMI ZANNA ŞEYTAN VE ONUN EMİRLERİNİ UYGULAMAYA DÜNDEN RAZI OLAN NEFS GÖĞÜS KAFESİNE DERİN BİR BASKI YAPAR GÖĞÜS DARALIR SIKILIRSIN BU ŞEYTANIN ALLAH I İNKAR ET TAVSİYESİ VE BASKISIDIR VE ELBETTE NEFİSTE İÇİNİ DARALTIR GÖĞSÜNÜ SIKAR BUNALIMA SOKAR SENİ İNKARA ZORLAR SENİ.ÇÜNKÜ SEN MEYİLLİSİNDİR İNKARA ÇÜNKÜ AKLINA GELEN ZANNA İNANMIŞSIN BİR KERE.ARTIK SENDEN BAŞKASININ GÖRÜŞÜ SENİN GÖRÜŞÜNDEN ÜSTÜN DEĞİLDİR.ÇÜNKÜ SEN KENDİ HAYAL DÜNYANDA OLUŞTURDUĞUN İSPATI OLMAYAN DÜŞÜNCELERE YANİ ZANNA İNANMIŞSINDIR.ARTIK SENİN KURTULUŞUN YOKTUR.2 ŞEYE SINIR KONULMAZ HACI.BİRİ HAYAL GÜCÜ BİRİDE DÜŞÜNCE.BU ÇERÇEVEDE KONULARI ELE ALIRSAN HEM EVRİM HEMDE EVREN KONULARINDA YARATILIŞI TESADÜFEN KENDİ HAYAL GÜCÜNDE VE DÜŞÜNCENDE GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİN.BU ÇOK BASİTTİR.AMA SAKIN UNUTMA YİNEDE ORTADA TESADÜF DİYE BİŞEY YOKTUR ÇÜNKÜ BU TEASDÜF DEĞİL SENİN HAYAL GÜCÜN VE DÜŞÜNCENİN ESERİDİR.HER ŞEYİ HAYALİMİZDE VE DÜŞÜNCEMİZDE YARATABİLİRİZ.EĞER BİR ŞEY TESADÜFEN OLMUŞ KADAR BASİT BİR ŞEYSE NEDEN BİZ YAPAMIYORUZ.DEDİĞİN GİBİ EVRİMDE İDDA ETTİĞİN GİBİ BİR TESADÜFSE EĞER LÜTFEN AMA LÜTFEN BIRAKIN İLK HÜCREYİ SADECE BİR PROTEİN OLUŞTURUN HA NE DERSİNİZ.BU O KADARDA İMKANSIZ SAYILMAZ DEĞİLMİ HACİ NE DE OLSA TESADÜFEN OLAN BİR ŞEYİ BİLİÇLİ BİR VARLIK YAPABİLİR:))))

mistik

süper:D:D...

lehu

Yazık.. O'nun karşısında düşeceğin durumu öyle çok merak ediyorum ki..

ZZLucifer

okudum..okudum...
kendi adıma tek diyebileceğim..vakit kaybı !!
ya sizin işiniz gücünüz yokmu ? yok Allah la konuşmuşlar yok seanslar..bilmemneler..Hz.Muhammed'e hakaretler..
Allah'sız olduğun kadar..komiksin de...
Allah'la seans yapmış..telepati :-)
Seni varya,bir insan karşısına alıp konuşursa şükret be..!! :)
Sen Allah'ın varlığına sual getiriyorsun..öbür dünyada varmı yok mu kurarsın o zaman telepatiyi :-)
henüz ölmemişken gel tövbe et..imana gel dostum :-)
Allah BİRdir..TEKtir..Hz.Muhammed onun elçisidir.
Sizin gibileri gördükçe..Rabbime daha çok şükreder oldum..Ya bunlar gibi cahil olsaydım,ya gerçeği göremeyecek kadar kör olsaydım..
amannnn..amannn..
Allah ıslah etsin seni !!!
Allah'ın gazabından KORKUNNNNN !!!
:-)

The comments to this entry are closed.

Blog powered by Typepad
Member since 12/2004